Tryck från 100 styck. Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
 

Påfyllning av upprättstående påsar,
påsar med pip

FYLLNING

Påfyllning är vårt levebröd på DaklaPack. Vi fyller upprättstående påsar med vätskor, torra material, pulver och tabletter, allt under goda hygieniska omständigheter. Vi kan också fylla små mängder manuellt om det behövs. Du är mer än välkommen att komma och se själv.

Mat och icke-mat

HACCP

Manuell och automatisk påfyllning och förpackning av livsmedel, vätskor, pulver och tabletter.

Direktutskrift av adresser, partinummer, utgångsdatum etc. med bläckstråleskrivare på förpackningen

Lagerhantering och orderhantering/-packning och leverans inom Nederländerna och utomlands.

påfyllning av müsli.

Pastörisering och sterilisering

Vi kan fylla påsar med pip och upprättstående påsar för dig Tack vare sin form ger de upprättstående påsarna en stark presentation, och på grund av de höga barriäreregenskaperna säkerställer de lång hållbarhet för din produkt, vad gäller t.ex. pastörisering och sterilisering. Små kvantiteter, inklusive provkvantiteter, är något vi har god kapacitet att utföra.

Maskinuthyrning

Vi har olika maskiner som vi också kan hyra ut till våra kunder, med eller utan personal. Vårt senaste inköp är en IPN-Rondellfyllningsmaskin speciellt framtagen för våra påsar med pip.

Mer information?

Mer information? Kontakta oss gärna för mer information och råd. Vi svarar gärna på dina frågor: (201) 340 - 2600 eller fyll i vårt kontaktformulär.

PÅSAR MED PIP PÅ SKENA


Förutom våra standardpåsar med pip kan DaklaPack också leverera påsar med pip på skenor. Genom att använda påsar med pip på skenor förenklas behandlingen ytterligare under fyllningsprocessen. MiniGrip-skenssystemet innebär att det inte är nödvändigt att ladda föremål ett efter ett i fyllmaskinen. Detta kan ske via en skena. Det innebär att personalen kan utnyttjas mer flexibelt under fyllningsprocessen. Påsen på pip på skenor, med tillhörande lock, används främst för bearbetning i fyllnadsmaskiner som redan finns på marknaden. Våra påsar, pipar och lock är lämpliga för pastörisering och sterilisering, och uppfyller alla nuvarande krav och kriterier för både mat och icke-mat.

Mer information? Kontakta oss gärna för mer information och råd. Vi svarar gärna på dina frågor: 0320 - 277 900 eller fyll i vårt kontaktformulär.

Påsar med pip