Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.

DaklaPack tillverkar 865 000 kit varje månad, från fyllda zip-påsar till lyxiga fraktlådor

Utöver tillverkningen av olika typer av förpackningar har DaklaPack också stor erfarenhet av att sammanställa kit. DaklaPack sammanställer alla önskade föremål i ett kit. Användarvänlighet och användarsäkerhet är avgörande.

Arrow Down

Process för sammansättning av kit och specialisering

Vi har omfattande kunskap inom (medicinsk) förpackning och erfarenhet inom genomförande. Våra egna programmerare skapar programvara där användarvänlighet och minimalisering av fel är viktiga punkter. Vi använder vår kunskap för olika kliniska prövningar. Varje prövning är unik. Vi skräddarsyr varje beställning. Vi insamlar data automatiskt vid konsultation med kunden. Efter kontroll och efter eventuell berikning startar vi utskrift av variabeldata. Tack vare vår egna programvara och utskriftskapacitet kan vi behandla beställningar snabbt. Sammansättningen av (självinsamlingskit) kitten sker manuellt eller med maskin. Efter kontroll förbereds kitten för leverans.

  • Utveckling av användarvänliga förpackningar
  • Hantering av delinventering
  • Mottagande och bearbetning av kundinformation (API)
  • Utskrift av variabeldata
  • Produktion av kitten
  • Sammankoppling av delarnas streckkoder med unikt kit-ID
  • Återlämning av sammankopplade kit och kundinformation (API)
  • Fysisk leverans av kitten

Vill du veta mer?

Kontakta oss
Proces Kitting

Innovation och säkra IT-lösningar

Våra egna IT-specialister arbetar med olika typer av data. Oavsett om du använder en säker krypterad datafil eller om du använder en säker MYSQL-databas via en webbtjänst har vi de färdigheter och kunskaper som krävs.

Sammankoppling av användar- eller patientinformation sker enligt de säkraste protokollen. Vi arbetar för olika regeringar och kommersiella institutioner och är ISO 9001- och ISO 27001-certifierade.

“Your kit our concern”

Kvaliteten på kittets sammansättning

Vi har alla relevanta certifieringar för att göra fyllning för olika branscher. Tack vare smarta rutiner, riktlinjer och kvalitetsstandarder garanterar DaklaPack kvalitet och vi vet hur dina branschkrav ska uppfyllas.

ISO9001
ISO27001

ISO 9001

Den erkända internationella standarden för kvalitetssäkringssystem

Ladda ner certifikat

ISO 27001

Den globalt erkända standarden inom informationssäkerhet

Ladda ner certifikat

Ditt eget unikt sammansatta kit?

Vi utforskar gärna alla möjligheter tillsammans med dig.