Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
TILL SKRÄDDARSYTT
Kitting

Läkemedelsförpackningar

webshop

 

 

LÄKEMEDELSFÖRPACKNING

 

 

Läkemedelsförpackning och produkter för skicka diagnostiska prover har mycket specifika krav. DaklaPack levererar ett specialiserat sortiment som helt och hållet uppfyller de internationella reglerna och postföretagens krav.

 

DaklaPack lägger högsta vikt vid säkerhet, användarvänlighet och tillförlitlighet hos sina medicinska postförpackningar och liknande produkter. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta rätt förpackning för dina specifika ändamål.

 

Förutom att leverera läkemedelsförpackningar från lagret, kan DaklaPack också skapa anpassade läkemedelsförpackningar. Det kan vara att skriva ut logotypen på förpackningen, speciella tryck med instruktioner eller egenskaper. Besök galleriet med skräddarsydda förpackningar och inspireras av exemplen.

 

polymed

Skräddarsydd

Förpackningar med ett tryck, i en annan storlek eller design enligt dina egna önskemål.


DaklaPack har erfarenhet av att utveckla skräddarsydda lösningar inom olika områden av vår expertis, såsom läkemedelsförpackningar.

DaklaPacks galleri
polymed

Kliniska prövningar

Förutom att leverera förpackningar erbjuder DaklaPack ytterligare tjänster som kompletterar din organisations möjlighet att utföra forskning

DaklaPack har bedrivit olika befolkningsundersökningar i stor skala och de erfarenheter som samlats in gör det möjligt för oss att hjälpa dig logistiskt vid kliniska prövningar.

Mer om kliniska prövningar
polymed

Skräddarsydd


Förpackning med ett tryck, i en annan storlek eller formad enligt dina egna preferenser


DaklaPack har erfarenhet av att utveckla skräddarsydda lösningar inom olika områden av vår expertis.

Daklapacks galleri

Kliniska prövningar


Förutom att leverera förpackningar erbjuder DaklaPack ett antal kompletterade tjänster som kan hjälpa dig att utföra medicinsk forskning.

DaklaPack har erfarenhet av att utföra logistik och åtgärder för flera massiva befolkningsundersökningar och vi erbjuder att dela med oss ??av våra erfarenheter som stöd vid dina kliniska prövningar

Mer om kliniska prövningar