Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.

Förpackning utformad enligt dina önskemål


Är du nyfiken på att få reda på möjligheterna?


Se här

Laminerade förpackningar av alla typer och formatDaklaPacks laminerade förpackningarna är högkvalitativa förpackningar som uppfyller dina specifika krav. Våra förpackningar är gjord av högkvalitativa material med utmärkta barriäregenskaper som skyddar innehållet.


Du kan välja från vårt breda sortiment av laminerade standardförpackningar för att skapa din egen förpackningslösning tillsammans med oss.


Nyfiken? Ta en titt i vår webbutik eller kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret längst ner på sidan och ta reda på de många möjligheter och lösningar vi kan erbjuda.


Gå till webbutiken

Fyllning är vår dagliga verksamhetVi specialiserar oss lika mycket på att fylla på våra förpackningar som vi gör på att utveckla själva förpackningen. Har du en fantastisk produkt men du vill ha råd om ompaketering och fyllning, kontakta oss gärna. Du behöver bara leverera produkten till förpackning i bulkmängder, så returnerar vi en komplett slutprodukt till dig. Det kan inte bli enklare.


På DaklaPack är vi lika flexibla vad gäller fyllning av produkter som vad gäller våra förpackningar. Stora eller små mängder, mat eller andra livsmedel, vätskor, piller eller pulver, DaklaPack erbjuder en lämplig lösning. Fyllning – automatisk eller manuell – är vår dagliga verksamhet


Är du intresserad av att vi fyller dina produkter? Kontakta oss genom att använda kontaktformuläret nedan.


pilcirkel

Kontaktformulär


Vill du hellre kontakta produktansvarig för laminerade förpackningar?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.