Tryck från 100 styck. Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.

Förpackning utformad enligt dina önskemål


Är du nyfiken på att få reda på möjligheterna?


Se här

Framgångsrikt aktiva inom läkemedelsförpackningarDaklaPacks läkemedelsförpackningar erbjuder lösningar till sjukhus, laboratorier och andra medicinska institutioner som vill lagra, transportera eller skicka biologiska material på ett ansvarsfullt och lagligt sätt. DaklaPack levererar detta specialiserade sortiment av förpackningar. DaklaPacks läkemedelsförpackning följer fullständigt internationella bestämmelser såsom sammanfattade i UN3373 och de övriga protokollen om lagring och transport av biologiska material för medicinska ändamål.


DaklaPack lägger yttersta vikt vid säkerhet, lättanvändlighet och pålitlighet för sina medicinska postförpackningar och liknande produkter. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt förpackning för dina specifika ändamål.


Ta en titt i vår webbutik eller kontakta oss med hjälp av kontaktformuläret längst ner på sidan och ta reda på de många möjligheter och lösningar vi kan erbjuda.


Gå till webbutiken

INNOVATIVA FÖRPACKNINGAR FÖR DINA KLINISKA PRÖVNINGARDaklaPack har framgångsrikt producerat läkemedelsförpackningar sedan 1975. Sedan 1999 har vi också levererat tilläggstjänster för kliniska prövningar och befolkningsstudier.


Tillförlitligheten hos det samlade forskningsmaterialet är extremt viktigt i befolkningsstudier och kliniska prövningar. Det är viktigt att materialet behandlas med största möjliga omsorg. År 2014 inrättades en ny enhet inom DaklaPack-gruppen, som fullt ut fokuserar på stöd till dessa kliniska prövningar och befolkningsstudier: DaklaPack Clinical Trials.


Vill du veta mer om kliniska prövningar? Vi skulle vilja bjuda in dig till en informativ diskussion. Kontakta oss genom att använda kontaktformuläret nedan.


pilcirkel

Kontaktformulär


Vill du hellre kontakta produktansvarig för laminerade förpackningar?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.