Tryck från 100 styck. Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.

NEWS

Packaging News på DaklaPack. Allt om återslutbara, laminerade och medicinska förpackningar.

Mirjam Pol har gått i mål i Dakar 2019!

Mirjam Pol har gått i mål i Dakar 2019!

Publicerad: 2019-01-25

534 deltagare startade i den 41:a omgången av världens tuffaste rally. Endast 76 av 149 motorcyklister klarade sig igenom de tio exceptionellt svåra etapperna som inte erbjöd annat än sand och extremt höga dyner.

Mirjam Pol kom på 49:e plats totalt och tvåa bland damerna. Med hennes uthållighet, styrskickighet och felfria navigering uppnådde Mirjam sitt bästa resultat någonsin. Hon hjälpte även flera deltagare.

Som huvudsponsor är vi stolta att stå bakom en sådan idrottskvinna. Vi vill tacka Mirjam och hennes team för den positiva exponeringen.

Nytt sponsoravtal mellan DaklaPack och Mirjam Pol

Nytt sponsoravtal mellan DaklaPack och Mirjam Pol

Publicerad: 2018-12-10

DaklaPack Group intensifierar sitt samarbete med motorcykelåkaren och flerfaldiga Dakar-deltagaren Mirjam Pol. Den internationella marknadsledaren på området innovativa förpackningar är en av huvudsponsorerna på Dakar-rallyt 2019.

DaklaPack och Mirjam Pol slog sig samman före starten av säsongen 2018, och bolagets loggor var redan tydligt synliga på racermotorcykeln. "Efter ett framgångsrikt första år har vi ytterligare stärkt våra band med Mirjam Pol för att arbeta ihop ännu närmare för den kommande upplagan av Dakar", säger VD Dave Klaassen på DaklaPack.

2018 stod Mirjam vid starten i Peru, redo att uppnå sina ambitioner i fjortondagarsrallyt. Hon lyckades efter en tuff strid mot alla möjliga väderelement, men led av en bruten underarm och en kropp som protesterade starkt. Och som vi är vana att förvänta oss av henne meddelade hon efter 14 långa etapper, bara några meter efter mållinjen: "Ni kommer inte tro det, eftersom just nu är jag verkligen trött på det, men jag kommer tillbaka nästa år!". Och hon brukar hålla sina löften - hennes förberedelser för Dakar-rallyt 2019 pågår för fullt.

Detta samarbete ger DaklaPack ännu större exponering i Dakar-rallyt, den tuffaste klassen i rally racing. Mirjams karaktär och enorma drivkraft passar perfekt för vårt innovativa varumärke. Vi väntar oss att denna affär ytterligare bidrar till målen för exponering och marknadsföring av båda varumärkena.

Hittills är Mirjam Pol den enda holländska kvinnliga motorcyklisten som har tävlat i Dakar-rallytoch vunnit damklassen. DaklaPack önskar henne ytterligare framgångar under 2019!

DaklaPack sponsrar Dakar Rally 2018

DaklaPack sponsrar Dakar Rally 2018

Publicerad: 2017-11-15

DaklaPack sponsrar Mirjam Pol under Dakar Rally 2018

I januari är det dags för Dakar Rally. Denna årliga rally för lastbilar, bilar och motorcyklar äger rum i den sydamerikanska öknen. Rallyet är känt som den tuffaste tävlingen i världen, men det hindrar inte den nederländska Mirjam Pol från att delta igen. DaklaPack Rallysport sponsrar den entusiastiska motorcyklisten under hennes deltagande.

Mirjam Pol deltog för första gången 2006 och sedan dess har rallyn varit en vanlig del av hennes kalender. Under hennes första deltagande var hon den första unga nederländska kvinnliga deltagaren och slutade på en välförtjänad andra plats. Detta upprepades 2007, men efter en avbruten version av loppet 2008 återvände Mirjam starkare än någonsin 2009; hon vann kvinnornas klassificering! En oöverträffad prestation.

Tyvärr lyckades det inte i 2010. Efter flera tekniska problem slutade loppet för henne. Det hindrade henne inte från att delta igen 2011. Efter en svår och lång rally lyckades det att flytta från tredje till andra platsen på den andra sista dagen. En sportskvinna i hjärtat och själen!

Hittills är Mirjam Pol den enda kvinnliga nederländska motorcykelföraren som har kört och vann Dakar Rally. DaklaPack önskar lyckan igen 2018!