Tryck från 100 styck. Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.

NEWS

Packaging News på DaklaPack. Allt om återslutbara, laminerade och medicinska förpackningar.

Nytt sponsoravtal mellan DaklaPack och Mirjam Pol

Nytt sponsoravtal mellan DaklaPack och Mirjam Pol

Publicerad: 2018-12-10

DaklaPack Group intensifierar sitt samarbete med motorcykelåkaren och flerfaldiga Dakar-deltagaren Mirjam Pol. Den internationella marknadsledaren på området innovativa förpackningar är en av huvudsponsorerna på Dakar-rallyt 2019.

DaklaPack och Mirjam Pol slog sig samman före starten av säsongen 2018, och bolagets loggor var redan tydligt synliga på racermotorcykeln. "Efter ett framgångsrikt första år har vi ytterligare stärkt våra band med Mirjam Pol för att arbeta ihop ännu närmare för den kommande upplagan av Dakar", säger VD Dave Klaassen på DaklaPack.

2018 stod Mirjam vid starten i Peru, redo att uppnå sina ambitioner i fjortondagarsrallyt. Hon lyckades efter en tuff strid mot alla möjliga väderelement, men led av en bruten underarm och en kropp som protesterade starkt. Och som vi är vana att förvänta oss av henne meddelade hon efter 14 långa etapper, bara några meter efter mållinjen: "Ni kommer inte tro det, eftersom just nu är jag verkligen trött på det, men jag kommer tillbaka nästa år!". Och hon brukar hålla sina löften - hennes förberedelser för Dakar-rallyt 2019 pågår för fullt.

Detta samarbete ger DaklaPack ännu större exponering i Dakar-rallyt, den tuffaste klassen i rally racing. Mirjams karaktär och enorma drivkraft passar perfekt för vårt innovativa varumärke. Vi väntar oss att denna affär ytterligare bidrar till målen för exponering och marknadsföring av båda varumärkena.

Hittills är Mirjam Pol den enda holländska kvinnliga motorcyklisten som har tävlat i Dakar-rallytoch vunnit damklassen. DaklaPack önskar henne ytterligare framgångar under 2019!