Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
rootsmuesli

HEALTH WORLD CLUB

Roots har lyckats utveckla en unik och hälsosam müsli för en av sina kunder. Ett specialkrav i detta avseende var att skapa ett attraktivt och slående portionspaket.

En av DaklaPacks starka sidor är dess förmåga, där det är möjligt, att stödja och underlätta för kunden. I samarbete med kunden har DaklaPack hjälpt till att omvandla dessa önskemål till ett vackert och unikt paket, som sedan också tillverkades av DaklaPack. DaklaPack tog också hand om fyllningsprocessen och ompaketeringen.

För kunden var det viktigt att få produkterna färdiga och tillgängliga snabbt. DaklaPack lyckades genomföra hela projektet bara fyra veckor efter godkännandet av designritningen.

24 ICE

Vi utvecklade en vacker skräddarsydd produkt för vår kund, 24ice.com. De frusna cocktailarna på 24ice.com har en unik design. Det avlånga paketet, som förpackningsform, designades och tillverkades helt i enlighet med kundens önskemål.

DaklaPack tillhandahöll både produktionsmaskinen och den digitalt tryckta folien.

DaklaPack tog också hand om att fylla och förpacka förpackningarna.

äventyr

ADVENTURE FOOD

DaklaPack har i samarbete med en ledande tillverkare av snabbmatsprodukter utvecklat en upprättstående påse för utomhus- och överlevnadsaktiviteter. Den upprättstående påsen kan fyllas med tidigare torkad färsk mat. Äventyraren kan laga mat i denna upprättstående påse genom att helt enkelt tillsätta vatten. Den upprättstående påsen är inriktad mot specialområdet "Äventyrsmat".

Företaget Adventurefood specialiserar sig på snabbmat för utomhus- och äventyrssektorn. DaklaPack producerade en speciell påse för detta. Påsen används för att laga mat i den, som sedan konsumeras omedelbart. Några av måltiderna tillagas med kokande vatten. På grund av sin speciella komposition kan denna påse hantera kokande vatten. De upprättstående påsarna finns i portionsförpackningar för en och två personer.

äventyr

SWIM TO FIGHT CANCER

Goda ändamål passar alltid bra ihop med Daklapack! DaklaPacks vattenpåse är mycket lämplig för att leverera ett meddelande.

Till stöd för den fantastiska Swim to Fight Cancer-kampanjen utvecklade vi vattenpåsen tillsammans med denna organisation. Genom att köpa påsen stöds välgörenheten direkt. DaklaPack försöker alltid rådgöra med och avlasta kunden så mycket som möjligt.

Vår vattenpåse är också väldigt populär vid evenemang och festivaler, nu när tillhandahållandet av gratis vatten blir allt viktigare.

äventyr

KOFFIE MET ZORG / COFFEE WITH CARE

Koffie met Zorg eller Coffee with Care gör kaffe tillsammans med människor som har stora utmaningar i livet. Att dricka Coffee with Care medför stöd för ett fantastiskt projekt. Coffee with Care hjälper dessa utmanade personer som har svårt att få jobb att göra ett jobb de kan vara stolta över

DaklaPack har levererat upprättstående påsar till Coffee with Care. En bra kaffeförpackning är nödvändig för att bevara kaffets smak, arom och färg. Våra påsar med en ventil är mycket lämpliga för att förpacka färskrostade kaffebönor.

Ventilen tillåter gaser som fortsätter att frigöras under en tid efter rostningen av kaffebönorna att komma ut från förpackningen, samtidigt som den förhindrar att syre kommer in i kaffepåsen. Tack vare den lättanvända återlutbara zip-förslutningen kan förpackningen återslutas gång på gång tills påsen är tom. På så vis kommer din produkt att vara kvar i din originalförpackning med ditt tryck, vilket ger ditt varumärke längre exponering