Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
polymed

POLYMED

PolyMed postpåsar är den perfekta lösningen för utskick av diagnostiska prover. Särskilt om saker måste skickas upprepade gånger mellan två fasta adresser. Postpåsarna är tillverkade av robust vinyl på 0,35 mm och kan användas flera gånger. De är lätta att öppna och stänga tack vare den återslutbara blixtlåsöppningen. PolyMed passar in i brevlådan.

Denna skräddarsydda PolyMed kom till efter omfattande samråd med ett stort laboratorium. Detta laboratorium ville skicka ett antal speciella burkar samtidigt, till exempel från en läkare till ett laboratorium.

Problemet var att de medföljande formulären ofta hamnade på toppen av burkarna, vilket innebar att postkuvertet inte längre betraktades som brevpost, utan som ett paket. Detta resulterade i en kostnadsökning. Genom att skapa en PolyMed med 2 fack och 2 blixtlås, löstes problemen och postväskan passar nu perfekt in i brevlådan som brevpost. Formar och burkar förblir separata och det säkerställer effektiva postutskick i enligt P650-direktivet.

PolyMed postpåsar ger dig den idealiska lösningen för utskick av diagnostiska prover. Postpåsarna är tillverkade av robust vinyl på 0,35 mm och kan användas flera gånger. De är lätta att öppna och stänga tack vare den återslutbara blixtlåsöppningen.

Denna skräddarsydda PolyMed kom till efter omfattande samråd med ett stort laboratorium. Detta laboratorium ville skicka ett antal speciella burkar samtidigt från en läkare till ett laboratorium. Problemet var att de medföljande formulären ofta hamnade på toppen av burkarna, vilket innebar att postkuvertet inte längre betraktades som brevpost, utan ett paket. Genom att skapa en PolyMed med 2 fack och 2 blixtlås, löstes problemen och postväskan passar nu perfekt in i brevlådan som brevpost. Formar och burkar förblir separata och det säkerställer effektiva postutskick i enligt P650-direktivet.

säkerhet

SAFETY BAG

Safetybag är mycket lämplig som bland annat vätsketät förpackning för bland annat biologiska material i kategori B. I kombination med TransportBlister, uppfyller PolyMed-postkuvert och tillräckligt absorberande material, förpackningsreglerna P650 och P959. SafetyBags trycks som standard med användarinstruktioner, unik streckkod, unik numrering och en UN3373-symbol.

Denna Safetybag utvecklades med en avvikande färg speciellt för ett sjukhus. Syftet var att snabbt kunna skilja vilken typ av laboratorium patientmaterialet är avsett för. Detta gör att detta stora laboratoriums frontkontor kan arbeta mer effektivt och spara tid. Denna SafetyBag kan nu också användas för Cito-bedömningar i andra laboratorium eller sjukhus. När vätsketäta förpackningar måste uppfylla särskilda krav eller önskemål, som i det här fallet för att skilja mellan laboratorier, erbjuder vi många alternativ för detta. Därför samråder vi gärna med dig för att utveckla vätskesäkra förpackningar som helt uppfyller dina önskemål.