Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
ribfactory

RIBS FACTORY

DaklaPack har producerat två format av matlådor för Ribs Factory. Lådorna har en PE-beläggning på insidan så att lådorna är lämpliga för mat och mat kan förpackas i dessa lådor. Lådorna har en stabil insida med fack som håller innehållet på plats.

pathe

PATHE CINEMAS

DaklaPack har utvecklat ett kuvert för Pathé, vilket helt och hållet stämmer överens med deras företagsimage. Kuvertet används för att förpacka olika presentkort.

Kuvertet är blankt, vilket gör presentkortet till en riktig present att ta emot. Detta kuvert kan också kännas igen av alla tack vare Pathé-logotypen. Snazzybag har en återslutbar klisterremsa så att kortet kan förvaras i detta attraktiva kuvert efter att det öppnats.

boozy

BOOZYSHOP.NL

DaklaPack gjorde ett iögonfallande kuvert för Boozyshop, den ledande online-sminkbutiken i Nederländerna och Belgien. Den ljusrosa färgen och utformningen av kuvertet finns också på Boozyshops webbsida, vilket gör kuvertet lätt att känna igen för kunden.

Kuvertet är tillverkat av svart LDPE på insidan, så att innehållet i kuvertet inte syns. Kuvertet har också en permanent klisterremsa så att paketet inte kan öppnas under leveransen och innehållet kommer fram säkert till kunden.