Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
TILL SKRÄDDARSYTT
Filling

Laminerade förpackningar

webshop

Webbutik för laminerade förpackningar

DaklaPacks laminerade förpackningarna är högkvalitativa laminerade förpackningar som uppfyller dina specifika krav. De kan exempelvis användas för mat, dryck och läkemedel.

 

DaklaPacks laminerade förpackningarna består av ett brett sortiment av upprättstående kassar eller påsar, plana påsar och tillbehör. De här förpackningarna är särskilt lämpade för produkter som ställer höga krav på förvaring och användning. De är gjorda av högkvalitativa material med utmärkta barriäregenskaper som skyddar ditt innehåll.

 

Ta en titt i vår webbutik och ta reda på alla möjligheter och lösningar vi kan erbjuda. DaklaPack levererar inte bara laminerade förpackningar direkt från lagret, utan även skräddarsydda. Så DaklaPack är också rätt plats för skräddarsydda laminerade förpackningar.

muesli

Skräddarsydd


Förpackning med tryck, förpackning utformad enligt eget önskemål eller design


DaklaPack har erfarenhet av att utveckla skräddarsydda lösningar inom olika områden av vår expertis, såsom laminerade förpackningar.

Daklapacks galleri
muesli

Filling


Fyllning är vårt levebröd. Vi fyller upprättstående påsar med vätskor, pulver och tabletter under hygieniska förhållanden.

Vi kan till och med fylla små produktionsled för hand om det behövs.

More about Filling
muesli

Skräddarsydd


Förpackning med tryck, förpackning i annan storlek eller förpackning utformad enligt egna önskemål.


DaklaPack har stor erfarenhet av att utveckla skräddarsydda lösningar inom de olika områden där vi specialiserar oss, såsom laminerade förpackningar.

Daklapacks galleri

Filling


Fyllning är DaklaPacks levebröd. Vi fyller påsar med vätskor. Vi fyller upprättstående påsar med vätskor, pulver och torrpulver och tabletter och vi fyller alltid på under hygieniska förhållanden.

Vi kan till och med fylla på dina förpackningar för hand vid små produktioner om det behövs.

Mer om fyllning