Levereras inom 3 till 4 dagar. Gratis prover.
TILL SKRÄDDARSYTT
Kitting

Filter


Färg

-

  • Blå (3)
  • Transparent (3)

Material

-

  • Polypropylen (3)

UN3373

-

  • Ja (3)

P650

-

  • Ja (3)

UN3373 95kpa IATA-behållare för prover från DaklaPack (3)

Antal artiklar per sida:

UN3373 95kpa IATA-behållare för prover från DaklaPack.

Behållaren levereras osteril med läckagesäkert lock i matchande (blå) färg. CE-märkt för IVD och 95 kpa IATA-validerad!

Behållaren är lämplig för insamling, förvaring och transport av fasta eller flytande biologiska och icke-biologiska prover. Idealisk för DaklaPacks säkerhetspåsar.

 

Den är konstruerad för krävande tillämpningar där det är viktigt att strikt uppfylla de lagstadgade kraven för lagring, insamling och säker transport av biologiska prover.

 

Dessa robusta behållare är idealiska för insamling, lagring och transport av både fasta och flytande biologiska prover. De kan användas för en mängd olika tillämpningar, t.ex. patologi, histologi, vattenprovtagning och metallanalys.

 

95kpa IATA Provbehållare är tillverkade av material som är godkänt för kontakt med livsmedel och är testade för att klara aggressiva kemikalier som formaldehyd. Skruvlocket är tillverkat av högdensitetspolyeten (HDPE). Behållarna är tillverkade av högkvalitativ, mycket klar polypropen för att säkerställa att innehåll och volym är tydligt synliga. En greppvänlig design på både lock och behållare gör det enkelt att öppna och stänga behållaren, även med handskar.

 

Behållaren har lättlästa graderingar. Dessa skalmarkeringar är endast vägledande och är inte avsedda för exakt volymmätning.

 

Behållaren har testats för att säkerställa att den unika förslutningstekniken med dubbel tätning förblir läckagesäker när den utsätts för en tryckskillnad på minst 95 kPa (0,95 bar, 14 psi) och försluts korrekt. Denna certifiering gör dem lämpliga för provtransport enligt UN3373 förpackningsinstruktioner i kombination med lämplig sekundär- och tertiärförpackning.

 

Med hänvisning till del A i revideringen MEDDEV 2.14/1

 

2:2012, är behållare avsedda att användas in vitro för undersökning av biologiska prover från människokroppen, enbart för att ge information om ett patologiskt tillstånd. Proverna får inte återföras till kroppen.

 

Anpassad storlek + färgade lock finns tillgängliga från endast 10 000 exemplar med en leveranstid på 6-8 veckor.

 

Blod, urin och avföring - rör för insamling av patientmaterial

 

DaklaPack erbjuder en rad olika rör för insamling av patientmaterial, blod, urin och avföring - våra 95kpa-kompatibla rör är lämpliga för säker och tillförlitlig transport av patientmaterial från hemmet till laboratoriet - för framgångsrik och tillförlitlig analys.

 

Hittar du inte den artikel du letar efter? Då är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt artikel.

Håll dig informerad


Vill du också hålla dig informerad om den senaste utvecklingen av våra förpackningar och tjänster, kampanjer och andra intressanta fakta?

Anmäl dig för vårt nyhetsbrev genom att fylla i din mailadress härnedan.